söndag 6 juni 2010

Vilda västern???

Näää... bara vilda västra...

Buslivet utanför fortsätter... nu har polishelikoptern surrat ovanför i mer än en timme... bara väntar på att nåt ska hända eller vad har hänt????

Igår kväll var här full aktion då oxå. Jag hade precis somnat när Sambon kom och väckte mej... det är en polisman med hund i vår trapp!!! Jag vart klarvaken direkt!

Titta i titthålet och där var han ja... kolla ut genom köksfönstret och såg ytterligare en polis med hund + en polis till.

Vägen in till området var spärrat och spårvagnarna gick inte på ett bra tag tydligen.

Anledningen var att någon/några hade kastat sten på vakten som var vid det ner brunna kontoret och sen även kastat på poliserna som kom dit för att kolla upp det hel... men suck!

Och näää... jag är inte (tyvärr) förvånad att de var i just vår trapp... en hulligan typ bor längst upp i huset här. Enligt Sambon så gick ett gäng ut därifrån sen när polisen gett sej iväg! Jojo... kan ju gissa vad de gjort va! Alla vet vilka det är men ingen kan sätta dit som.... så typiskt...

Börjar tro att det är till att vänja sej vid helikopter surr... men jag hoppas på en ändring... eller på att vi flyttar, verkar lättast så!

Inga kommentarer: