måndag 27 april 2009

Klätterställning, hällristningar och kräks!

Hela familjen Cirkus åkte på bilutflykt igår! En kompis till mej, fröken AB skulle köpa en begagnad kattklättergrej långt bort och ville ha skjuts. Klart hela familjen ville åka med då. Vi gillar ju utflykter!!!

På vägen hem så åkte vi förbi hällristningar och passade på att stanna till för att titta närmare på dessa märkligheter! Ungarna tyckte ju det var toppen att få sträcka på benen. 7-åringen tyckte det var lite spännande att kolla på.


Passade på att äta upp picnic maten vi hade med oss oxå! Mumsiga pannkakor, köttbullar, smörgåsar mm mm....

Så åkte vi vidare hemmåt men tog en omväg för att det var så kul att få se något annat än motorväg. 4:a-åringen tyckte det var kul att vi skulle åka på den brunablomvägen, ända tills han somna!


Den yngsta utav 1-åringarna tyckte definitivt inte det var lika kul. Han kräktes! Över hela sej och bilstolen... *suck* Det blev till att stanna till igen för lite sanering! Sen blev det snabbaste vägen till motorvägen och hem igen!

2 kommentarer:

supermom sa...

Oj vilka äventyr ni är med om! Uscha!

Tack för titten!

Ulrica sa...

Oj, synd att lillen kräktes annars var det ju en toppendag. Här kommer receptet på brödet:http://www.receptcentralen.se/brod-och-bak/brytbrod/.....hmm, hoppas att det funkar, dataproffset(dottern) är inte i närheten just nu.